Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie για την παροχή των υπηρεσιών του, για την ανάλυση της επισκεψιμότητας Περισσότερα εδώ. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.

XIAOMI Mi Home Security Wi-Fi Camera 360° 1080p λεύκο (QDJ4041GL)

New XIAOMI Mi Home Security Wi-Fi Camera 360° 1080p λεύκο (QDJ4041GL)
XIAOMI Mi Home Security Wi-Fi Camera 360° 1080p (QDJ4041GL)

360° Pan / Tilt πανοραμική ανίχνευση
Η Mi Home Security Camera χάρη στον διπλό κινητήρα, έχει τη δυνατότητα περιστροφής πάνω-κάτω (λειτουργία pan/tilt), για οριζόντια γωνία προβολής 360° και κάθετη γωνία προβολής 115°, εξαλείφοντας το πρόβλημα των τυφλών σημείων, προκειμένου να επιτύχει πανοραμική παρακολούθηση, Pan 360° / Tilt 115° / Ευρεία γωνία 100.4°

Πολλαπλές θέσεις εγκατάστασης
Μπορεί να τοποθετηθεί στο desktop σας, σε παράθυρο, δίπλα στο κρεβάτι σας, ενώ μπορείτε να την αναποδογυρίσετε και να την τοποθετήσετε στο ταβάνι για ακόμα καλύτερη προβολή.

Ανίχνευση κίνησης
Έξυπνη ανίχνευση κίνησης, συναγερμός, λήψη στιγμιοτύπου, εγγραφή βίντεο, App για push ειδοποιήσεις σε πραγματικό χρόνο, ώστε να προληφθούν επικίνδυνες καταστάσεις.

Λειτουργία Νυχτερινής Όρασης
Παρακολουθήστε το σπίτι ή την επιχείρησή σας, ακόμα και με ελάχιστο ή καθόλου φως. Μείνετε συνεχώς συνδεδεμένοι όλη τη διάρκεια της μέρας και της νύχτας, χάρη στη λειτουργία νυχτερινής όρασης.

Υπέρυθρος φωτισμός 10PCS 940 nm IR-cut LEDs / Διακόπτης αυτόματης ανίχνευσης / Υψηλής ταχύτητας και ευαισθησίας αθόρυβος κινητήρας. 

Παρακολούθηση σε πραγματικό χρόνο του τι συμβαίνει στον χώρο σας Ανοίξτε το ειδικό αναδυόμενο παράθυρο, το οποίο βρίσκεται πάντα στο προσκήνιο του κινητού σας, ώστε να παρακολουθείτε ανά πάσα στιγμή το σπίτι ή την επιχείρησή σας.

Εξαιρετικό ασύρματο σήμα για απρόσκοπτη παρακολούθηση video Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε σχετικά με την απόσταση της κάμερας και του router.

Ανεξάρτητη κεραία / Ενσωματωμένο Wi-Fi / Βελτιστοποιημένη συχνότητα video
Υποστήριξη ποικιλίας συσκευών - Online προβολή
Υποστήριξη smartphones, tablets και απομακρυσμένη προβολή μέσω τηλεόρασης, για να είστε πάντα "παρόντες" οπουδήποτε, οποιαδήποτε στιγμή.
Τριπλή ασφάλεια, 3 διαφορετικές μέθοδοι αποθήκευσης

Υποστήριξη Micro SD κάρτας αποθήκευσης, υποστήριξη σύνδεσης με Xiaomi router (με ενσωματωμένο αποθηκευτικό μέσο), για backup σε συγκεκριμένο χρόνο καθημερινά. Και τέλος, δυνατότητα αποθήκευσης video σε public ή private cloud. Τριπλή ασφάλεια, για να έχετε "ήσυχο το κεφάλι" σας.

Πανέμορφη εμφάνιση, έξυπνος σχεδιασμός
Από πλευράς εμφάνισης, η κάμερα ξεχωρίζει με το κομψό ενιαίο περίβλημα και την κρυφή θύρα κάρτας μνήμης. Πατήστε το κουμπί Reset για να αποκαλυφθεί το εσωτερικό της.

Διαστάσεις: 115 x 78 x 78 mm
Βάρος: 239g
Γωνία φακού: 100.4°
Ανάλυση: 1080p
Εστιακό μήκος: 2.8mm
Σύνδεση: Wi- Fi IEEE 802.11 b/g/n 2.4GHz
Αποθήκευση: Micro SD Card (ως και 32GB)
Συμβατότητα: Android 4.0+, iOS 8.0+

Η συσκευασία δεν περιλαμβάνει φορτιστή / κάρτα microSD
  • Views: 1558
  • Κατασκευαστής: Xiaomi
  • Κωδικός Προϊόντος: TOOL150
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο

    Τιμή στο κατάστημα: 41,10€

  • 38,10€
  • Χωρίς ΦΠΑ: 30,73€

Ετικέτες: XIAOMI, Mi, Home, Security, Wi-Fi, Camera, 360°, 1080p, QDJ4041GL